måndag 18 januari 2010

Inskolningen fortsätter



Här ligger Leia och pustar ut efter några rusher med Blue =)

Jag fortsätter att "skola in" Blue och Leia. Det handlar om att ordna bra rutiner när de ska äta, när de ska gå ut genom dörren, hoppa in och ut ur bilen, hur vi ska formera oss på de kopplade promenaderna, herregud vi är ju tre nu! :D Ja, allt sånt där vardagligt som är så skönt om det flyter smidigt.

Jag och Leia har spenderat lite tid tillsammans bara vi två, Blue fick bli utackorderad under tiden. Vi har bland annat gått på stan, eller rättare sagt stått på stan... Vi gick Gågatan fram och tillbaka och det tog oss nästan en timme och sååå lång är den inte ;) Hon blev lite skvättis vid ett par tillfällen men i det stora hela så var det inga problem!

Imorgon ska hundarna få ta på sig selar och så ska vi ta en premiärtur med sparken, önska oss lycka till ;)

Hej svejs från oss!

7 kommentarer:

  1. Hej Ullis ! Jag ser att ni trivs mycket bra tillsammans MYCKET bra upplägg ! Ha det så bra, å lycka till. Pappa !

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag äger Leijas syster Ebba. Sara sa att du ska skriva här om hur det går med lillskiten. Mycket bra tycker jag. Jag tror att Leija kan bli en svinfin hund, bara hon får stimulans.
    Lycka till!
    Kram Linnéa

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Har du två hundar nu? Vad fina de är, båda två. Vi ska också utöka familjen med en hund till, en valp. En till samojed. Det ska bli ett hundspann när vi är klara :)
    kram/Lena

    SvaraRadera
  4. Tack för lyckönskningarna Linnéa! Du får fortsätta att hålla koll på oss här på hemsidan =)

    Lena:
    Hej och vad kul att höra från dig!! Japp, vips så var de två! Jaha, hundspann det låter intressant och i vinter har ni ju snö som räcker till =) När kommer den nya valpen?

    SvaraRadera
  5. ja, nästan så man börjar tröttna på snön. Får inte killarna att skotta :( har väl missat nåt i uppfostran. Nya valpen kommer sista helgen i februari. Inte så bra tajming kanske då Andreas ska op för diskbråck men vi har ju redan Malva och hon kräver ju mer motion än den lilla i början i alla fall.

    SvaraRadera
  6. Har du en hund till? Det har jag missat. För alltid eller tillfälligt? Hur gammal är hon? Va kul med 2! Lycka till! /Kerstin och Yrsa

    SvaraRadera
  7. Hej Kerstin & Yrsa!
    Jamenvisst nu är vi en till =) hon heter Leia och blir fyra i mars. Hon bor på prov hos oss än så länge men det verkar väldigt lovande!

    SvaraRadera